have fun
very delicious
mandrill curry.
楽しくって、とても美味しい
マンドリルカレー。
海と山に囲まれ、古くから港町として栄えた神戸。
その神戸の、海外の新しいものを取り入れ、
発展させる「創造力」、
さまざまな文化や人を歓迎してきた、人なっつこい「下町文化」、
そして海と山と港に育まれた「神戸気質」。
この3つを、スパイス、スープ、ペーストのセレクトと
バランスで表現し、
「good taste local kobe curry」を日本中、
そして世界中へ発信するため、日々味の追求を重ねています。
CHOICE IS
YOURS.
選ぶのはあなた。
時代とともに、多様化するライフスタイルやそれぞれの価値観。
いつも決まった場所や人とではなく、
お店、自宅や職場、旅先など、
さまざまなシチュエーションでカレーを楽しんでほしい。
まっしろなキャンバスに絵を描くように、
ベースのカレーにトッピングを足すことで
いろんなアイデアでカレーを楽しんでほしい。
私たちは様々なカレーの「選択肢」を提案します。
好きな場所で好きな食べ方を。
There were
so many kinds!
マンドリルカレーって
こんなに種類があったんだ!
神戸・大阪で3店舗を運営するマンドリルカレーは、
スタッフと共に試行錯誤を重ね常に新商品を創作し、
確かな安全性を持って皆様の食卓へお届けします。
ですので、カレーの種類は無限大。
カレーと一言では言い表せないバリエーションを
お楽しみください。
Shopping
当サイトから
ご購入いただけます。
看板商品の「マンドリルカレー」
「マンドリルの白いカレー」はもちろん、
「バターチキン」「ほうれん草キーマ」「スパイスポーク」など、
さまざまなテイストの味をご用意しています。
レトルト、要冷蔵、要冷凍など、商品形態もさまざま。
焼きカレービーフンやカレーに合うコーヒーなど、
ちょっと変わった商品もぜひお試しください!
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たっぷりの玉ねぎの甘みと
スパイスが決め手の
マンドリルの代名詞的カレーマンドリルカレー
お店の味を、おうちでも。たっぷりの玉ねぎの甘みとスパイスが決め手のマンドリルの代名詞的カレーが、レトルトカレーになりました!欧風カレーでも、スパイスカレーでもない、様々なカレーを融合した、こだわりのクラフトカレーです。
商品詳細 -
ココナッツのまろやかさと、
スパイスの香り・辛味が一体の
鮮やかな味わいの白いカレーマンドリルの白いカレー
ココナッツのまろやかさと、スパイスの香りと辛味が一体となった鮮やかな味わいの白いカレー。タイやインドのカレーをマンドリル流に再構築したオリジナルスタイルです。具のないシンプルなカレーなので、アイディア次第でアレンジの可能性は無限大。
商品詳細
関西に3店舗、元気に営業中!
Mandrill Curry Otsunaka Kakuten
〒657-0838 1-3-15 Oji-cho, Nada-ku, Kobe
070-2297-4208
湊山店(神戸)
〒652-0031
兵庫県神戸市兵庫区雪御所町2−18
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078-599-7884
別邸(大阪)
〒594-0073
大阪府和泉市和気町1-6-11
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050-5530-6983
As a company in Kobe, we are engaged in various activities as a food manufacturing company mainly for curry.
New texture! To develop Sansho curry.
Ryukoku University Fujioka Seminar
We cooperated with the regional / corporate collaboration project.
2021.01.08
Mandrill Co., Ltd. jointly developed the original curry "Grape Sansho no Yo",
which is a part of the "Project to Connect the Birthplace of Grape Sansho to the Future"
of Ryukoku University Faculty of Business Administration Fujioka Seminar.
The "Project to Connect the Birthplace of Grape Sansho to the Future" is a project
that Fujioka Seminar has been working on since 2019 in collaboration with Aridagawa Town, Wakayama Prefecture. We are conducting research, research, awareness promotion activities, product development, etc. in order to increase the added value of the product. 10% of the sales of this curry will be used to fund the purchase of grape sansho saplings as part of the "Project to Connect the Birthplace of Grape Sansho to the Future" with the aim of maintaining the production area.
Participated in Lyon street food fes as a representative of Kobe
Mandrillus will participate in 2019 as a representative of Kobe at the annual food event"Lyon street food fes"where chefs from all over the world gather in Lyon, France. Through interaction with visitors and participants, I was inspired by the way overseas chefs and food professionals think about food. In addition, the fact that"Japanese curry,"which is a Japanese national dish, is not well known overseas was the impetus for Mandrillus. Until now, it was offered only at stores, but we will develop retort curry and make it available at the employee cafeteria so that people who live in places where you can not go to the store can also enjoy Mandrill Curry. And so on, the style is changing and evolving.
#Eat curry?
#Kobe x Curry
Kobe, which has prospered as a port city since the Heian period, has cultivated a variety of cultures through exchanges with foreign countries.
Curry is one such culture. European curry with Indian curry, Chinese curry with spice curry, and curry with Worcestershire sauce.
Kobe is a crucible of various curries. Through curry, we will convey the splendid style of Kobe, where both tradition and the latest are simmered together.